završni rad
Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja matovilca i kres salate

Kljajić, Jelena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Kljajić, J. (2017). Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja matovilca i kres salate (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:629108

Kljajić, Jelena. "Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja matovilca i kres salate." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:629108

Kljajić, Jelena. "Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja matovilca i kres salate." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:629108

Kljajić, J. (2017). 'Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja matovilca i kres salate', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 31.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:629108

Kljajić J. Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja matovilca i kres salate [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 31.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:629108

J. Kljajić, "Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja matovilca i kres salate", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:629108

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.