Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Plantić, P. (2017). Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja rajčice i paprike (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:728775
Plantić, Patricija. "Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja rajčice i paprike." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:728775
Plantić, Patricija. "Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja rajčice i paprike." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:728775
Plantić, P. (2017). 'Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja rajčice i paprike', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:728775
Plantić P. Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja rajčice i paprike [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:728775
P. Plantić, "Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja rajčice i paprike", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:728775