diplomski rad
Klijavost salate i krastavca na kompostima dobivenim iz poljoprivredne proizvodnje i komunalnog otpada

Grabić, Nikolina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za agroekologiju i zaštitu okoliša

Citirajte ovaj rad

Grabić, N. (2017). Klijavost salate i krastavca na kompostima dobivenim iz poljoprivredne proizvodnje i komunalnog otpada (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:932226

Grabić, Nikolina. "Klijavost salate i krastavca na kompostima dobivenim iz poljoprivredne proizvodnje i komunalnog otpada." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:932226

Grabić, Nikolina. "Klijavost salate i krastavca na kompostima dobivenim iz poljoprivredne proizvodnje i komunalnog otpada." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:932226

Grabić, N. (2017). 'Klijavost salate i krastavca na kompostima dobivenim iz poljoprivredne proizvodnje i komunalnog otpada', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:932226

Grabić N. Klijavost salate i krastavca na kompostima dobivenim iz poljoprivredne proizvodnje i komunalnog otpada [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:932226

N. Grabić, "Klijavost salate i krastavca na kompostima dobivenim iz poljoprivredne proizvodnje i komunalnog otpada", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:932226

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.