završni rad
METODE IZOLACIJE DNA ZA LJEKOVITO I AROMATIČNO BILJE

Kurilj, Matej
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Kurilj, M. (2016). METODE IZOLACIJE DNA ZA LJEKOVITO I AROMATIČNO BILJE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:803561

Kurilj, Matej. "METODE IZOLACIJE DNA ZA LJEKOVITO I AROMATIČNO BILJE." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:803561

Kurilj, Matej. "METODE IZOLACIJE DNA ZA LJEKOVITO I AROMATIČNO BILJE." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:803561

Kurilj, M. (2016). 'METODE IZOLACIJE DNA ZA LJEKOVITO I AROMATIČNO BILJE', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 28.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:803561

Kurilj M. METODE IZOLACIJE DNA ZA LJEKOVITO I AROMATIČNO BILJE [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 28.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:803561

M. Kurilj, "METODE IZOLACIJE DNA ZA LJEKOVITO I AROMATIČNO BILJE", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:803561

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.