diplomski rad
Alelopatski potencijal korovne vrste divlji sirak (Sorghum halepense (L.) Pers.) na sjetvenu grbicu

Vražić, Martina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Vražić, M. (2018). Alelopatski potencijal korovne vrste divlji sirak (Sorghum halepense (L.) Pers.) na sjetvenu grbicu (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:782990

Vražić, Martina. "Alelopatski potencijal korovne vrste divlji sirak (Sorghum halepense (L.) Pers.) na sjetvenu grbicu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:782990

Vražić, Martina. "Alelopatski potencijal korovne vrste divlji sirak (Sorghum halepense (L.) Pers.) na sjetvenu grbicu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:782990

Vražić, M. (2018). 'Alelopatski potencijal korovne vrste divlji sirak (Sorghum halepense (L.) Pers.) na sjetvenu grbicu', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:782990

Vražić M. Alelopatski potencijal korovne vrste divlji sirak (Sorghum halepense (L.) Pers.) na sjetvenu grbicu [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:782990

M. Vražić, "Alelopatski potencijal korovne vrste divlji sirak (Sorghum halepense (L.) Pers.) na sjetvenu grbicu", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:782990

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.