Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za bioekonomiju i ruralni razvoj
Citirajte ovaj rad
Cako, L. (2018). Analiza tehnološko-ekonomskih činitelja proizvodnje šljiva na OPG Marijan Cako (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:763591
Cako, Lucija. "Analiza tehnološko-ekonomskih činitelja proizvodnje šljiva na OPG Marijan Cako." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:763591
Cako, Lucija. "Analiza tehnološko-ekonomskih činitelja proizvodnje šljiva na OPG Marijan Cako." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:763591
Cako, L. (2018). 'Analiza tehnološko-ekonomskih činitelja proizvodnje šljiva na OPG Marijan Cako', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:763591
Cako L. Analiza tehnološko-ekonomskih činitelja proizvodnje šljiva na OPG Marijan Cako [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:763591
L. Cako, "Analiza tehnološko-ekonomskih činitelja proizvodnje šljiva na OPG Marijan Cako", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:763591