diplomski rad
Utjecaj različitih podloga na broj i masu zaperaka kod vinove loze (Vitis vinifera L.) sorte Frankovka

Živković, Marina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Živković, M. (2018). Utjecaj različitih podloga na broj i masu zaperaka kod vinove loze (Vitis vinifera L.) sorte Frankovka (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:586528

Živković, Marina. "Utjecaj različitih podloga na broj i masu zaperaka kod vinove loze (Vitis vinifera L.) sorte Frankovka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:586528

Živković, Marina. "Utjecaj različitih podloga na broj i masu zaperaka kod vinove loze (Vitis vinifera L.) sorte Frankovka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:586528

Živković, M. (2018). 'Utjecaj različitih podloga na broj i masu zaperaka kod vinove loze (Vitis vinifera L.) sorte Frankovka', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:586528

Živković M. Utjecaj različitih podloga na broj i masu zaperaka kod vinove loze (Vitis vinifera L.) sorte Frankovka [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:586528

M. Živković, "Utjecaj različitih podloga na broj i masu zaperaka kod vinove loze (Vitis vinifera L.) sorte Frankovka", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:586528

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.