završni specijalistički
KAKVOĆA SVINJSKIH TRUPOVA I POLOVICA PODRIJETLOM S OBITELJSKIH GOSPODARSTAVA I MODERNIH FARMI

Živković, Dragan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Specijalnu zootehniku

Citirajte ovaj rad

Živković, D. (2018). KAKVOĆA SVINJSKIH TRUPOVA I POLOVICA PODRIJETLOM S OBITELJSKIH GOSPODARSTAVA I MODERNIH FARMI (Završni specijalistički). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:958879

Živković, Dragan. "KAKVOĆA SVINJSKIH TRUPOVA I POLOVICA PODRIJETLOM S OBITELJSKIH GOSPODARSTAVA I MODERNIH FARMI." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:958879

Živković, Dragan. "KAKVOĆA SVINJSKIH TRUPOVA I POLOVICA PODRIJETLOM S OBITELJSKIH GOSPODARSTAVA I MODERNIH FARMI." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:958879

Živković, D. (2018). 'KAKVOĆA SVINJSKIH TRUPOVA I POLOVICA PODRIJETLOM S OBITELJSKIH GOSPODARSTAVA I MODERNIH FARMI', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:958879

Živković D. KAKVOĆA SVINJSKIH TRUPOVA I POLOVICA PODRIJETLOM S OBITELJSKIH GOSPODARSTAVA I MODERNIH FARMI [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:958879

D. Živković, "KAKVOĆA SVINJSKIH TRUPOVA I POLOVICA PODRIJETLOM S OBITELJSKIH GOSPODARSTAVA I MODERNIH FARMI", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:958879

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.