završni rad
ISPITIVANJE KLIJAVOSTI SJEMENA CINIJE (Zinnia elegans Jacq.) i karanfila (Dianthus caryophyllus L.)

Mirković, Tijana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Mirković, T. (2015). ISPITIVANJE KLIJAVOSTI SJEMENA CINIJE (Zinnia elegans Jacq.) i karanfila (Dianthus caryophyllus L.) (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:263270

Mirković, Tijana. "ISPITIVANJE KLIJAVOSTI SJEMENA CINIJE (Zinnia elegans Jacq.) i karanfila (Dianthus caryophyllus L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:263270

Mirković, Tijana. "ISPITIVANJE KLIJAVOSTI SJEMENA CINIJE (Zinnia elegans Jacq.) i karanfila (Dianthus caryophyllus L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:263270

Mirković, T. (2015). 'ISPITIVANJE KLIJAVOSTI SJEMENA CINIJE (Zinnia elegans Jacq.) i karanfila (Dianthus caryophyllus L.)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:263270

Mirković T. ISPITIVANJE KLIJAVOSTI SJEMENA CINIJE (Zinnia elegans Jacq.) i karanfila (Dianthus caryophyllus L.) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2015 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:263270

T. Mirković, "ISPITIVANJE KLIJAVOSTI SJEMENA CINIJE (Zinnia elegans Jacq.) i karanfila (Dianthus caryophyllus L.)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:263270

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.