završni rad
Utjecaj hranidbe pogačom industrijske konoplje na proizvodne pokazatelje brojlera

Bošković, Josipa
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Bošković, J. (2019). Utjecaj hranidbe pogačom industrijske konoplje na proizvodne pokazatelje brojlera (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:723651

Bošković, Josipa. "Utjecaj hranidbe pogačom industrijske konoplje na proizvodne pokazatelje brojlera." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:723651

Bošković, Josipa. "Utjecaj hranidbe pogačom industrijske konoplje na proizvodne pokazatelje brojlera." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:723651

Bošković, J. (2019). 'Utjecaj hranidbe pogačom industrijske konoplje na proizvodne pokazatelje brojlera', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 22.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:723651

Bošković J. Utjecaj hranidbe pogačom industrijske konoplje na proizvodne pokazatelje brojlera [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 22.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:723651

J. Bošković, "Utjecaj hranidbe pogačom industrijske konoplje na proizvodne pokazatelje brojlera", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:723651

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.