završni rad
Primjene antioksidacijske aktivnosti ovisno o dužini skladištenja meda

Hasija, Martina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Hasija, M. (2019). Primjene antioksidacijske aktivnosti ovisno o dužini skladištenja meda (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:492327

Hasija, Martina. "Primjene antioksidacijske aktivnosti ovisno o dužini skladištenja meda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:492327

Hasija, Martina. "Primjene antioksidacijske aktivnosti ovisno o dužini skladištenja meda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:492327

Hasija, M. (2019). 'Primjene antioksidacijske aktivnosti ovisno o dužini skladištenja meda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:492327

Hasija M. Primjene antioksidacijske aktivnosti ovisno o dužini skladištenja meda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:492327

M. Hasija, "Primjene antioksidacijske aktivnosti ovisno o dužini skladištenja meda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:492327

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.