završni rad
Značaj svinjskog mesa u prehrani ljudi

Jurić, Marko
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Specijalnu zootehniku

Citirajte ovaj rad

Jurić, M. (2019). Značaj svinjskog mesa u prehrani ljudi (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:587666

Jurić, Marko. "Značaj svinjskog mesa u prehrani ljudi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:587666

Jurić, Marko. "Značaj svinjskog mesa u prehrani ljudi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:587666

Jurić, M. (2019). 'Značaj svinjskog mesa u prehrani ljudi', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:587666

Jurić M. Značaj svinjskog mesa u prehrani ljudi [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:587666

M. Jurić, "Značaj svinjskog mesa u prehrani ljudi", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:587666

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.