diplomski rad
Alelopatski utjecaj carske paulovnije (Paulownia tomentosa (Thunb.) Steud.) na klijavost i rast salate

Andrijato, Martina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Zaštitu bilja

Citirajte ovaj rad

Andrijato, M. (2020). Alelopatski utjecaj carske paulovnije (Paulownia tomentosa (Thunb.) Steud.) na klijavost i rast salate (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:793518

Andrijato, Martina. "Alelopatski utjecaj carske paulovnije (Paulownia tomentosa (Thunb.) Steud.) na klijavost i rast salate." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:793518

Andrijato, Martina. "Alelopatski utjecaj carske paulovnije (Paulownia tomentosa (Thunb.) Steud.) na klijavost i rast salate." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:793518

Andrijato, M. (2020). 'Alelopatski utjecaj carske paulovnije (Paulownia tomentosa (Thunb.) Steud.) na klijavost i rast salate', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:793518

Andrijato M. Alelopatski utjecaj carske paulovnije (Paulownia tomentosa (Thunb.) Steud.) na klijavost i rast salate [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:793518

M. Andrijato, "Alelopatski utjecaj carske paulovnije (Paulownia tomentosa (Thunb.) Steud.) na klijavost i rast salate", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:793518

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.