Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Pekić, E. (2020). Proizvodnja i ljekovita svojstva stevije (Stevia rebaudiana Bertoni) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:908628
Pekić, Elizabeta. "Proizvodnja i ljekovita svojstva stevije (Stevia rebaudiana Bertoni)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:908628
Pekić, Elizabeta. "Proizvodnja i ljekovita svojstva stevije (Stevia rebaudiana Bertoni)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:908628
Pekić, E. (2020). 'Proizvodnja i ljekovita svojstva stevije (Stevia rebaudiana Bertoni)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 01.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:908628
Pekić E. Proizvodnja i ljekovita svojstva stevije (Stevia rebaudiana Bertoni) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 01.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:908628
E. Pekić, "Proizvodnja i ljekovita svojstva stevije (Stevia rebaudiana Bertoni)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:908628