završni rad
Poslovni plan za žvakaće gume obogaćene propolisom -ProGum

Žnidarec, Krešimir
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za bioekonomiju i ruralni razvoj

Citirajte ovaj rad

Žnidarec, K. (2020). Poslovni plan za žvakaće gume obogaćene propolisom -ProGum (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:330748

Žnidarec, Krešimir. "Poslovni plan za žvakaće gume obogaćene propolisom -ProGum." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:330748

Žnidarec, Krešimir. "Poslovni plan za žvakaće gume obogaćene propolisom -ProGum." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:330748

Žnidarec, K. (2020). 'Poslovni plan za žvakaće gume obogaćene propolisom -ProGum', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.07.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:330748

Žnidarec K. Poslovni plan za žvakaće gume obogaćene propolisom -ProGum [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 29.07.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:330748

K. Žnidarec, "Poslovni plan za žvakaće gume obogaćene propolisom -ProGum", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:330748

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.