završni rad
Proizvodnja pšenoraži (Triticosecale ) na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu "Galinović Danijel "

Torjanac, Tena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Torjanac, T. (2020). Proizvodnja pšenoraži (Triticosecale ) na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu "Galinović Danijel " (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:702961

Torjanac, Tena. "Proizvodnja pšenoraži (Triticosecale ) na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu "Galinović Danijel "." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:702961

Torjanac, Tena. "Proizvodnja pšenoraži (Triticosecale ) na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu "Galinović Danijel "." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:702961

Torjanac, T. (2020). 'Proizvodnja pšenoraži (Triticosecale ) na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu "Galinović Danijel "', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:702961

Torjanac T. Proizvodnja pšenoraži (Triticosecale ) na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu "Galinović Danijel " [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:702961

T. Torjanac, "Proizvodnja pšenoraži (Triticosecale ) na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu "Galinović Danijel "", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:702961

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.