Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za animalnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Malbaša, V. (2020). Značaj ureje u fiziologiji probave goveda (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:036343
Malbaša, Vladan. "Značaj ureje u fiziologiji probave goveda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:036343
Malbaša, Vladan. "Značaj ureje u fiziologiji probave goveda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:036343
Malbaša, V. (2020). 'Značaj ureje u fiziologiji probave goveda', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:036343
Malbaša V. Značaj ureje u fiziologiji probave goveda [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:036343
V. Malbaša, "Značaj ureje u fiziologiji probave goveda", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:036343