diplomski rad
Značaj bakterizacije sjemena i mikoriznih gljiva u postrnoj sjetvi soje na OPG-u "Alduk" 2020. godine

Alduk, Helena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Alduk, H. (2020). Značaj bakterizacije sjemena i mikoriznih gljiva u postrnoj sjetvi soje na OPG-u "Alduk" 2020. godine (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:823833

Alduk, Helena. "Značaj bakterizacije sjemena i mikoriznih gljiva u postrnoj sjetvi soje na OPG-u "Alduk" 2020. godine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:823833

Alduk, Helena. "Značaj bakterizacije sjemena i mikoriznih gljiva u postrnoj sjetvi soje na OPG-u "Alduk" 2020. godine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:823833

Alduk, H. (2020). 'Značaj bakterizacije sjemena i mikoriznih gljiva u postrnoj sjetvi soje na OPG-u "Alduk" 2020. godine', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:823833

Alduk H. Značaj bakterizacije sjemena i mikoriznih gljiva u postrnoj sjetvi soje na OPG-u "Alduk" 2020. godine [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:823833

H. Alduk, "Značaj bakterizacije sjemena i mikoriznih gljiva u postrnoj sjetvi soje na OPG-u "Alduk" 2020. godine", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:823833

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.