Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za agroekologiju i zaštitu okoliša
Citirajte ovaj rad
Milinković, M. (2021). Utjecaj upotrebe ekoloških biostimulatora na povećanje prinosa i kvalitativnih svojstava jagode (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:296129
Milinković, Matej. "Utjecaj upotrebe ekoloških biostimulatora na povećanje prinosa i kvalitativnih svojstava jagode." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:296129
Milinković, Matej. "Utjecaj upotrebe ekoloških biostimulatora na povećanje prinosa i kvalitativnih svojstava jagode." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:296129
Milinković, M. (2021). 'Utjecaj upotrebe ekoloških biostimulatora na povećanje prinosa i kvalitativnih svojstava jagode', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:296129
Milinković M. Utjecaj upotrebe ekoloških biostimulatora na povećanje prinosa i kvalitativnih svojstava jagode [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:296129
M. Milinković, "Utjecaj upotrebe ekoloških biostimulatora na povećanje prinosa i kvalitativnih svojstava jagode", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:296129