diplomski rad
Primjena mikrobioloških pripravaka u proizvodnji povrća

Perkunić, Iva
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Perkunić, I. (2021). Primjena mikrobioloških pripravaka u proizvodnji povrća (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:396089

Perkunić, Iva. "Primjena mikrobioloških pripravaka u proizvodnji povrća." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:396089

Perkunić, Iva. "Primjena mikrobioloških pripravaka u proizvodnji povrća." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:396089

Perkunić, I. (2021). 'Primjena mikrobioloških pripravaka u proizvodnji povrća', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 12.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:396089

Perkunić I. Primjena mikrobioloških pripravaka u proizvodnji povrća [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 12.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:396089

I. Perkunić, "Primjena mikrobioloških pripravaka u proizvodnji povrća", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:396089

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.