završni rad
Kukuruz (Zea mays L.) - morfološka obilježja, uzgoj i značaj

Balatinac, Anamarija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Balatinac, A. (2021). Kukuruz (Zea mays L.) - morfološka obilježja, uzgoj i značaj (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:352100

Balatinac, Anamarija. "Kukuruz (Zea mays L.) - morfološka obilježja, uzgoj i značaj." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:352100

Balatinac, Anamarija. "Kukuruz (Zea mays L.) - morfološka obilježja, uzgoj i značaj." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:352100

Balatinac, A. (2021). 'Kukuruz (Zea mays L.) - morfološka obilježja, uzgoj i značaj', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 15.02.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:352100

Balatinac A. Kukuruz (Zea mays L.) - morfološka obilježja, uzgoj i značaj [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 15.02.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:352100

A. Balatinac, "Kukuruz (Zea mays L.) - morfološka obilježja, uzgoj i značaj", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:352100

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.