diplomski rad
Revitalizacija gospodarstva Republike Hrvatske uzrokovana pandemijom COVID-19 s naglaskom na poljoprivredni sektor

Komljenović, Mario
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za bioekonomiju i ruralni razvoj

Citirajte ovaj rad

Komljenović, M. (2021). Revitalizacija gospodarstva Republike Hrvatske uzrokovana pandemijom COVID-19 s naglaskom na poljoprivredni sektor (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:478958

Komljenović, Mario. "Revitalizacija gospodarstva Republike Hrvatske uzrokovana pandemijom COVID-19 s naglaskom na poljoprivredni sektor." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:478958

Komljenović, Mario. "Revitalizacija gospodarstva Republike Hrvatske uzrokovana pandemijom COVID-19 s naglaskom na poljoprivredni sektor." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:478958

Komljenović, M. (2021). 'Revitalizacija gospodarstva Republike Hrvatske uzrokovana pandemijom COVID-19 s naglaskom na poljoprivredni sektor', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 26.11.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:478958

Komljenović M. Revitalizacija gospodarstva Republike Hrvatske uzrokovana pandemijom COVID-19 s naglaskom na poljoprivredni sektor [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 26.11.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:478958

M. Komljenović, "Revitalizacija gospodarstva Republike Hrvatske uzrokovana pandemijom COVID-19 s naglaskom na poljoprivredni sektor", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:478958

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.