Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Knol, K. (2021). Ispitivanje klijavosti proteinskog suncokreta u ekstremno kiseloj lužnatoj sredini (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:542874
Knol, Katarina. "Ispitivanje klijavosti proteinskog suncokreta u ekstremno kiseloj lužnatoj sredini." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:542874
Knol, Katarina. "Ispitivanje klijavosti proteinskog suncokreta u ekstremno kiseloj lužnatoj sredini." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:542874
Knol, K. (2021). 'Ispitivanje klijavosti proteinskog suncokreta u ekstremno kiseloj lužnatoj sredini', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 16.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:542874
Knol K. Ispitivanje klijavosti proteinskog suncokreta u ekstremno kiseloj lužnatoj sredini [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 16.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:542874
K. Knol, "Ispitivanje klijavosti proteinskog suncokreta u ekstremno kiseloj lužnatoj sredini", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:542874