diplomski rad
Preferencije potrošača češnjaka u Vukovarsko-srijemskoj županiiji

Đukić, Stjepan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za bioekonomiju i ruralni razvoj

Citirajte ovaj rad

Đukić, S. (2022). Preferencije potrošača češnjaka u Vukovarsko-srijemskoj županiiji (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:401570

Đukić, Stjepan. "Preferencije potrošača češnjaka u Vukovarsko-srijemskoj županiiji." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:401570

Đukić, Stjepan. "Preferencije potrošača češnjaka u Vukovarsko-srijemskoj županiiji." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:401570

Đukić, S. (2022). 'Preferencije potrošača češnjaka u Vukovarsko-srijemskoj županiiji', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 25.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:401570

Đukić S. Preferencije potrošača češnjaka u Vukovarsko-srijemskoj županiiji [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2022 [pristupljeno 25.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:401570

S. Đukić, "Preferencije potrošača češnjaka u Vukovarsko-srijemskoj županiiji", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:401570

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.