Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za bioekonomiju i ruralni razvoj
Citirajte ovaj rad
Đukić, S. (2022). Preferencije potrošača češnjaka u Vukovarsko-srijemskoj županiiji (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:401570
Đukić, Stjepan. "Preferencije potrošača češnjaka u Vukovarsko-srijemskoj županiiji." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:401570
Đukić, Stjepan. "Preferencije potrošača češnjaka u Vukovarsko-srijemskoj županiiji." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:401570
Đukić, S. (2022). 'Preferencije potrošača češnjaka u Vukovarsko-srijemskoj županiiji', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 15.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:401570
Đukić S. Preferencije potrošača češnjaka u Vukovarsko-srijemskoj županiiji [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2022 [pristupljeno 15.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:401570
S. Đukić, "Preferencije potrošača češnjaka u Vukovarsko-srijemskoj županiiji", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:401570