završni rad
Utjecaj vremenskih prilika na prinos ozime pšenice (Triticum aestivum L.) na OPG-u Franjo Jurić

Jurić, Tomislav
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Jurić, T. (2022). Utjecaj vremenskih prilika na prinos ozime pšenice (Triticum aestivum L.) na OPG-u Franjo Jurić (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:356392

Jurić, Tomislav. "Utjecaj vremenskih prilika na prinos ozime pšenice (Triticum aestivum L.) na OPG-u Franjo Jurić." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:356392

Jurić, Tomislav. "Utjecaj vremenskih prilika na prinos ozime pšenice (Triticum aestivum L.) na OPG-u Franjo Jurić." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:356392

Jurić, T. (2022). 'Utjecaj vremenskih prilika na prinos ozime pšenice (Triticum aestivum L.) na OPG-u Franjo Jurić', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 12.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:356392

Jurić T. Utjecaj vremenskih prilika na prinos ozime pšenice (Triticum aestivum L.) na OPG-u Franjo Jurić [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2022 [pristupljeno 12.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:356392

T. Jurić, "Utjecaj vremenskih prilika na prinos ozime pšenice (Triticum aestivum L.) na OPG-u Franjo Jurić", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:356392

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.