diplomski rad
Utjecaj vremenskih prilika i pretkulture na prinos postrno sijane soje na OPG Vlado Neferanović

Grgić, Ivan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Grgić, I. (2022). Utjecaj vremenskih prilika i pretkulture na prinos postrno sijane soje na OPG Vlado Neferanović (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:069475

Grgić, Ivan. "Utjecaj vremenskih prilika i pretkulture na prinos postrno sijane soje na OPG Vlado Neferanović." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:069475

Grgić, Ivan. "Utjecaj vremenskih prilika i pretkulture na prinos postrno sijane soje na OPG Vlado Neferanović." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:069475

Grgić, I. (2022). 'Utjecaj vremenskih prilika i pretkulture na prinos postrno sijane soje na OPG Vlado Neferanović', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:069475

Grgić I. Utjecaj vremenskih prilika i pretkulture na prinos postrno sijane soje na OPG Vlado Neferanović [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2022 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:069475

I. Grgić, "Utjecaj vremenskih prilika i pretkulture na prinos postrno sijane soje na OPG Vlado Neferanović", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:069475

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.