diplomski rad
Nutritivni i zdravstveni učinak dodatka žive kulture kvasca u hranidbi konja

Jurić, Bernardica
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za animalnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Jurić, B. (2023). Nutritivni i zdravstveni učinak dodatka žive kulture kvasca u hranidbi konja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:814857

Jurić, Bernardica. "Nutritivni i zdravstveni učinak dodatka žive kulture kvasca u hranidbi konja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:814857

Jurić, Bernardica. "Nutritivni i zdravstveni učinak dodatka žive kulture kvasca u hranidbi konja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:814857

Jurić, B. (2023). 'Nutritivni i zdravstveni učinak dodatka žive kulture kvasca u hranidbi konja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:814857

Jurić B. Nutritivni i zdravstveni učinak dodatka žive kulture kvasca u hranidbi konja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 29.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:814857

B. Jurić, "Nutritivni i zdravstveni učinak dodatka žive kulture kvasca u hranidbi konja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:814857

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.