Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za animalnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Ćosić, M. (2023). Utjecaj duljine i načina prijevoza na ponašanje goveda i kvalitetu mesa nakon klanja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271572
Ćosić, Marijana. "Utjecaj duljine i načina prijevoza na ponašanje goveda i kvalitetu mesa nakon klanja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271572
Ćosić, Marijana. "Utjecaj duljine i načina prijevoza na ponašanje goveda i kvalitetu mesa nakon klanja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271572
Ćosić, M. (2023). 'Utjecaj duljine i načina prijevoza na ponašanje goveda i kvalitetu mesa nakon klanja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271572
Ćosić M. Utjecaj duljine i načina prijevoza na ponašanje goveda i kvalitetu mesa nakon klanja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271572
M. Ćosić, "Utjecaj duljine i načina prijevoza na ponašanje goveda i kvalitetu mesa nakon klanja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271572