Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Citirajte ovaj rad
Đuzel, B. (2023). Utjecaj godine berbe na kakvoću mošta i vina sorti trnjak i kujundžuša (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:756236
Đuzel, Bože. "Utjecaj godine berbe na kakvoću mošta i vina sorti trnjak i kujundžuša." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:756236
Đuzel, Bože. "Utjecaj godine berbe na kakvoću mošta i vina sorti trnjak i kujundžuša." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:756236
Đuzel, B. (2023). 'Utjecaj godine berbe na kakvoću mošta i vina sorti trnjak i kujundžuša', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:756236
Đuzel B. Utjecaj godine berbe na kakvoću mošta i vina sorti trnjak i kujundžuša [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:756236
B. Đuzel, "Utjecaj godine berbe na kakvoću mošta i vina sorti trnjak i kujundžuša", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:756236