Senčić, Đ. i Samac, D. (2017). Očuvanje biorazličitosti crnih slavonskih svinja kroz proizvodnju i vrednovanje tradicionalnih mesnih proizvoda. Poljoprivreda, 23. (2), 53-58. doi: 10.18047/poljo.23.2.8
Senčić, Đuro i Danijela Samac. "Očuvanje biorazličitosti crnih slavonskih svinja kroz proizvodnju i vrednovanje tradicionalnih mesnih proizvoda." Poljoprivreda, vol. 23, br. 2, 2017, str. 53-58. https://doi.org/10.18047/poljo.23.2.8
Senčić, Đuro i Danijela Samac. "Očuvanje biorazličitosti crnih slavonskih svinja kroz proizvodnju i vrednovanje tradicionalnih mesnih proizvoda." Poljoprivreda 23, br. 2 (2017): 53-58. https://doi.org/10.18047/poljo.23.2.8
Senčić, Đ. i Samac, D. (2017) 'Očuvanje biorazličitosti crnih slavonskih svinja kroz proizvodnju i vrednovanje tradicionalnih mesnih proizvoda', Poljoprivreda, 23(2), str. 53-58. doi: 10.18047/poljo.23.2.8
Senčić Đ, Samac D. Očuvanje biorazličitosti crnih slavonskih svinja kroz proizvodnju i vrednovanje tradicionalnih mesnih proizvoda. Poljoprivreda [Internet]. 20.12.2017. [pristupljeno 14.12.2024.];23(2):53-58. doi: 10.18047/poljo.23.2.8
Đ. Senčić i D. Samac, "Očuvanje biorazličitosti crnih slavonskih svinja kroz proizvodnju i vrednovanje tradicionalnih mesnih proizvoda", Poljoprivreda, vol. 23, br. 2, str. 53-58, Prosinac 2017. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:931493. [Citirano: 14.12.2024.]