Ostalo - Ostalo
UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU OVACA NA PROIZVODNA SVOJSTVA, ANTIOKSIDATIVNI STATUS I METABOLIČKI PROFIL JANJADI
Poljoprivreda, 19 (2013), 2; 68-69. urn:nbn:hr:151:001979


Citirajte ovaj rad

Novoselec, J. (2013). UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU OVACA NA PROIZVODNA SVOJSTVA, ANTIOKSIDATIVNI STATUS I METABOLIČKI PROFIL JANJADI. Poljoprivreda, 19. (2), 68-69. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:001979

Novoselec, Josip. "UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU OVACA NA PROIZVODNA SVOJSTVA, ANTIOKSIDATIVNI STATUS I METABOLIČKI PROFIL JANJADI." Poljoprivreda, vol. 19, br. 2, 2013, str. 68-69. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:001979

Novoselec, Josip. "UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU OVACA NA PROIZVODNA SVOJSTVA, ANTIOKSIDATIVNI STATUS I METABOLIČKI PROFIL JANJADI." Poljoprivreda 19, br. 2 (2013): 68-69. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:001979

Novoselec, J. (2013) 'UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU OVACA NA PROIZVODNA SVOJSTVA, ANTIOKSIDATIVNI STATUS I METABOLIČKI PROFIL JANJADI', Poljoprivreda, 19(2), str. 68-69. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:001979 (Datum pristupa: 13.07.2024.)

Novoselec J. UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU OVACA NA PROIZVODNA SVOJSTVA, ANTIOKSIDATIVNI STATUS I METABOLIČKI PROFIL JANJADI. Poljoprivreda [Internet]. 20.12.2013. [pristupljeno 13.07.2024.];19(2):68-69. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:001979

J. Novoselec, "UTJECAJ DODATKA SELENA U HRANU OVACA NA PROIZVODNA SVOJSTVA, ANTIOKSIDATIVNI STATUS I METABOLIČKI PROFIL JANJADI", Poljoprivreda, vol. 19, br. 2, str. 68-69, Prosinac 2013. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:001979. [Citirano: 13.07.2024.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.