Znanstveni rad - Prethodno/kratko priopćenje
Mišljenje mladih potrošača o utjecaju zamrzavanja pilećeg mesa na njegovu kakvoću
MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23. (2021), 5.; 411-419. https://doi.org/10.31727/m.23.5.4


Citirajte ovaj rad

Gvozdanović, K., Kušec, G., Lončarić, R., Djurkin Kušec, I., Kralik, I., Kristić, J. ... Kralik, Z. (2021). Mišljenje mladih potrošača o utjecaju zamrzavanja pilećeg mesa na njegovu kakvoću. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23.. (5.), 411-419. doi: 10.31727/m.23.5.4

Gvozdanović, Kristina, et al. "Mišljenje mladih potrošača o utjecaju zamrzavanja pilećeg mesa na njegovu kakvoću." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23., br. 5., 2021, str. 411-419. https://doi.org/10.31727/m.23.5.4

Gvozdanović, Kristina, Goran Kušec, Ružica Lončarić, Ivona Djurkin Kušec, Igor Kralik, Jelena Kristić, Sanja Jelić Milković, Zoran Škrtić i Zlata Kralik. "Mišljenje mladih potrošača o utjecaju zamrzavanja pilećeg mesa na njegovu kakvoću." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 23., br. 5. (2021): 411-419. https://doi.org/10.31727/m.23.5.4

Gvozdanović, K., et al. (2021) 'Mišljenje mladih potrošača o utjecaju zamrzavanja pilećeg mesa na njegovu kakvoću', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23.(5.), str. 411-419. doi: 10.31727/m.23.5.4

Gvozdanović K, Kušec G, Lončarić R, Djurkin Kušec I, Kralik I, Kristić J, i sur.. Mišljenje mladih potrošača o utjecaju zamrzavanja pilećeg mesa na njegovu kakvoću. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 15.10.2021. [pristupljeno 26.11.2024.];23.(5.):411-419. doi: 10.31727/m.23.5.4

K. Gvozdanović, et al., "Mišljenje mladih potrošača o utjecaju zamrzavanja pilećeg mesa na njegovu kakvoću", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23., br. 5., str. 411-419, Listopad 2021. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:304514. [Citirano: 26.11.2024.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.