Čepo, V., Sudarić, T., Deže, J. i Kristić, J. (2019). Enogastronomska prepoznatljivost Slavonije i Baranje. Agroeconomia Croatica, 9. (1), 59-68. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:549483
Čepo, Vinka, et al. "Enogastronomska prepoznatljivost Slavonije i Baranje." Agroeconomia Croatica, vol. 9, br. 1, 2019, str. 59-68. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:549483
Čepo, Vinka, Tihana Sudarić, Jadranka Deže i Jelena Kristić. "Enogastronomska prepoznatljivost Slavonije i Baranje." Agroeconomia Croatica 9, br. 1 (2019): 59-68. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:549483
Čepo, V., et al. (2019) 'Enogastronomska prepoznatljivost Slavonije i Baranje', Agroeconomia Croatica, 9(1), str. 59-68. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:549483 (Datum pristupa: 11.12.2024.)
V. Čepo, T. Sudarić, J. Deže i J. Kristić, "Enogastronomska prepoznatljivost Slavonije i Baranje", Agroeconomia Croatica, vol. 9, br. 1, str. 59-68, Studeni 2019. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:549483. [Citirano: 11.12.2024.]