diplomski rad
MOGUĆNOSTI KEMIJSKOG PRORJEĐIVANJA BRESKVE- NEKTARINE (PRUNUS PERSICA VAR. NUCIPERSICA SCHNEID)

Mihaljinić, Kristijan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Mihaljinić, K. (2013). MOGUĆNOSTI KEMIJSKOG PRORJEĐIVANJA BRESKVE- NEKTARINE (PRUNUS PERSICA VAR. NUCIPERSICA SCHNEID) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:581178

Mihaljinić, Kristijan. "MOGUĆNOSTI KEMIJSKOG PRORJEĐIVANJA BRESKVE- NEKTARINE (PRUNUS PERSICA VAR. NUCIPERSICA SCHNEID)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:581178

Mihaljinić, Kristijan. "MOGUĆNOSTI KEMIJSKOG PRORJEĐIVANJA BRESKVE- NEKTARINE (PRUNUS PERSICA VAR. NUCIPERSICA SCHNEID)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:581178

Mihaljinić, K. (2013). 'MOGUĆNOSTI KEMIJSKOG PRORJEĐIVANJA BRESKVE- NEKTARINE (PRUNUS PERSICA VAR. NUCIPERSICA SCHNEID)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:581178

Mihaljinić K. MOGUĆNOSTI KEMIJSKOG PRORJEĐIVANJA BRESKVE- NEKTARINE (PRUNUS PERSICA VAR. NUCIPERSICA SCHNEID) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2013 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:581178

K. Mihaljinić, "MOGUĆNOSTI KEMIJSKOG PRORJEĐIVANJA BRESKVE- NEKTARINE (PRUNUS PERSICA VAR. NUCIPERSICA SCHNEID)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:581178

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.