Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Mihaljinić, K. (2013). MOGUĆNOSTI KEMIJSKOG PRORJEĐIVANJA BRESKVE- NEKTARINE (PRUNUS PERSICA VAR. NUCIPERSICA SCHNEID) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:581178
Mihaljinić, Kristijan. "MOGUĆNOSTI KEMIJSKOG PRORJEĐIVANJA BRESKVE- NEKTARINE (PRUNUS PERSICA VAR. NUCIPERSICA SCHNEID)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:581178
Mihaljinić, Kristijan. "MOGUĆNOSTI KEMIJSKOG PRORJEĐIVANJA BRESKVE- NEKTARINE (PRUNUS PERSICA VAR. NUCIPERSICA SCHNEID)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:581178
Mihaljinić, K. (2013). 'MOGUĆNOSTI KEMIJSKOG PRORJEĐIVANJA BRESKVE- NEKTARINE (PRUNUS PERSICA VAR. NUCIPERSICA SCHNEID)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:581178
Mihaljinić K. MOGUĆNOSTI KEMIJSKOG PRORJEĐIVANJA BRESKVE- NEKTARINE (PRUNUS PERSICA VAR. NUCIPERSICA SCHNEID) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2013 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:581178
K. Mihaljinić, "MOGUĆNOSTI KEMIJSKOG PRORJEĐIVANJA BRESKVE- NEKTARINE (PRUNUS PERSICA VAR. NUCIPERSICA SCHNEID)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:581178