Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za Zaštitu bilja
Citirajte ovaj rad
Dasović, P. (2017). Alelopatski utjecaj poljskog maka (Papaver rhoeas L.) na salatu (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:535022
Dasović, Petra. "Alelopatski utjecaj poljskog maka (Papaver rhoeas L.) na salatu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:535022
Dasović, Petra. "Alelopatski utjecaj poljskog maka (Papaver rhoeas L.) na salatu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:535022
Dasović, P. (2017). 'Alelopatski utjecaj poljskog maka (Papaver rhoeas L.) na salatu', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:535022
Dasović P. Alelopatski utjecaj poljskog maka (Papaver rhoeas L.) na salatu [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:535022
P. Dasović, "Alelopatski utjecaj poljskog maka (Papaver rhoeas L.) na salatu", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:535022