završni rad
Uloga mikroorganizama u fermentaciji crnog vina

Borna Merc (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Agroekologiju
Citirajte ovaj rad...

Merc, B. (2017). Uloga mikroorganizama u fermentaciji crnog vina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:434503

Merc, Borna. "Uloga mikroorganizama u fermentaciji crnog vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:434503

Merc, Borna. "Uloga mikroorganizama u fermentaciji crnog vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:434503

Merc, B. (2017). 'Uloga mikroorganizama u fermentaciji crnog vina', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 26.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:434503

Merc B. Uloga mikroorganizama u fermentaciji crnog vina [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 26.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:434503

B. Merc, "Uloga mikroorganizama u fermentaciji crnog vina", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:434503