diplomski rad
Utjecaj roka sjetve i sorte pšenice na prinos i kvalitetu zrna

Goreta, Ivan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Goreta, I. (2017). Utjecaj roka sjetve i sorte pšenice na prinos i kvalitetu zrna (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:285318

Goreta, Ivan. "Utjecaj roka sjetve i sorte pšenice na prinos i kvalitetu zrna." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:285318

Goreta, Ivan. "Utjecaj roka sjetve i sorte pšenice na prinos i kvalitetu zrna." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:285318

Goreta, I. (2017). 'Utjecaj roka sjetve i sorte pšenice na prinos i kvalitetu zrna', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:285318

Goreta I. Utjecaj roka sjetve i sorte pšenice na prinos i kvalitetu zrna [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:285318

I. Goreta, "Utjecaj roka sjetve i sorte pšenice na prinos i kvalitetu zrna", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:285318

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.