Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Kurilj, M. (2016). METODE IZOLACIJE DNA ZA LJEKOVITO I AROMATIČNO BILJE (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:803561
Kurilj, Matej. "METODE IZOLACIJE DNA ZA LJEKOVITO I AROMATIČNO BILJE." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:803561
Kurilj, Matej. "METODE IZOLACIJE DNA ZA LJEKOVITO I AROMATIČNO BILJE." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:803561
Kurilj, M. (2016). 'METODE IZOLACIJE DNA ZA LJEKOVITO I AROMATIČNO BILJE', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:803561
Kurilj M. METODE IZOLACIJE DNA ZA LJEKOVITO I AROMATIČNO BILJE [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:803561
M. Kurilj, "METODE IZOLACIJE DNA ZA LJEKOVITO I AROMATIČNO BILJE", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:803561