Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za Stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Stojanović, L. (2018). Utjecaj različitih mliječnih zamjenica na proizvodne karakteristike teladi (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:505214
Stojanović, Lara. "Utjecaj različitih mliječnih zamjenica na proizvodne karakteristike teladi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:505214
Stojanović, Lara. "Utjecaj različitih mliječnih zamjenica na proizvodne karakteristike teladi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:505214
Stojanović, L. (2018). 'Utjecaj različitih mliječnih zamjenica na proizvodne karakteristike teladi', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 21.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:505214
Stojanović L. Utjecaj različitih mliječnih zamjenica na proizvodne karakteristike teladi [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 21.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:505214
L. Stojanović, "Utjecaj različitih mliječnih zamjenica na proizvodne karakteristike teladi", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:505214