Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za Stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Bošković, J. (2019). Utjecaj hranidbe pogačom industrijske konoplje na proizvodne pokazatelje brojlera (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:723651
Bošković, Josipa. "Utjecaj hranidbe pogačom industrijske konoplje na proizvodne pokazatelje brojlera." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:723651
Bošković, Josipa. "Utjecaj hranidbe pogačom industrijske konoplje na proizvodne pokazatelje brojlera." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:723651
Bošković, J. (2019). 'Utjecaj hranidbe pogačom industrijske konoplje na proizvodne pokazatelje brojlera', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 31.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:723651
Bošković J. Utjecaj hranidbe pogačom industrijske konoplje na proizvodne pokazatelje brojlera [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 31.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:723651
J. Bošković, "Utjecaj hranidbe pogačom industrijske konoplje na proizvodne pokazatelje brojlera", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:723651