Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za Stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Hasija, M. (2019). Primjene antioksidacijske aktivnosti ovisno o dužini skladištenja meda (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:492327
Hasija, Martina. "Primjene antioksidacijske aktivnosti ovisno o dužini skladištenja meda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:492327
Hasija, Martina. "Primjene antioksidacijske aktivnosti ovisno o dužini skladištenja meda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:492327
Hasija, M. (2019). 'Primjene antioksidacijske aktivnosti ovisno o dužini skladištenja meda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:492327
Hasija M. Primjene antioksidacijske aktivnosti ovisno o dužini skladištenja meda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:492327
M. Hasija, "Primjene antioksidacijske aktivnosti ovisno o dužini skladištenja meda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:492327