završni rad
Indukcija kalusa iz vršnog meristema izdanka pšenice

Kajan, Karolina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Kajan, K. (2019). Indukcija kalusa iz vršnog meristema izdanka pšenice (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:671622

Kajan, Karolina. "Indukcija kalusa iz vršnog meristema izdanka pšenice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:671622

Kajan, Karolina. "Indukcija kalusa iz vršnog meristema izdanka pšenice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:671622

Kajan, K. (2019). 'Indukcija kalusa iz vršnog meristema izdanka pšenice', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 30.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:671622

Kajan K. Indukcija kalusa iz vršnog meristema izdanka pšenice [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 30.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:671622

K. Kajan, "Indukcija kalusa iz vršnog meristema izdanka pšenice", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:671622

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.