Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za Poljoprivrednu tehniku
Citirajte ovaj rad
Čugura, F. (2020). Tehnologija proizvodnje šećerne repe (Beta vulgaris var. saccharifera) na OPG-u Čugura Frano (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:088305
Čugura, Frano. "Tehnologija proizvodnje šećerne repe (Beta vulgaris var. saccharifera) na OPG-u Čugura Frano." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:088305
Čugura, Frano. "Tehnologija proizvodnje šećerne repe (Beta vulgaris var. saccharifera) na OPG-u Čugura Frano." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:088305
Čugura, F. (2020). 'Tehnologija proizvodnje šećerne repe (Beta vulgaris var. saccharifera) na OPG-u Čugura Frano', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:088305
Čugura F. Tehnologija proizvodnje šećerne repe (Beta vulgaris var. saccharifera) na OPG-u Čugura Frano [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:088305
F. Čugura, "Tehnologija proizvodnje šećerne repe (Beta vulgaris var. saccharifera) na OPG-u Čugura Frano", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:088305