Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Hanžek, D. (2020). Prinos i kvaliteta šećerne repe na OPG-u "Lidija Hanžek" u razdoblju od 2015. do 2019. godine (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:063873
Hanžek, Danijela. "Prinos i kvaliteta šećerne repe na OPG-u "Lidija Hanžek" u razdoblju od 2015. do 2019. godine." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:063873
Hanžek, Danijela. "Prinos i kvaliteta šećerne repe na OPG-u "Lidija Hanžek" u razdoblju od 2015. do 2019. godine." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:063873
Hanžek, D. (2020). 'Prinos i kvaliteta šećerne repe na OPG-u "Lidija Hanžek" u razdoblju od 2015. do 2019. godine', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:063873
Hanžek D. Prinos i kvaliteta šećerne repe na OPG-u "Lidija Hanžek" u razdoblju od 2015. do 2019. godine [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:063873
D. Hanžek, "Prinos i kvaliteta šećerne repe na OPG-u "Lidija Hanžek" u razdoblju od 2015. do 2019. godine", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:063873