diplomski rad
Utjecaj nepovoljnih vremenskih prilika 2017. i 2018. godine na prinos plave šljive (Prunus domestica L.) na OPG-u Kosić

Kosić, Domagoj
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Kosić, D. (2020). Utjecaj nepovoljnih vremenskih prilika 2017. i 2018. godine na prinos plave šljive (Prunus domestica L.) na OPG-u Kosić (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:034372

Kosić, Domagoj. "Utjecaj nepovoljnih vremenskih prilika 2017. i 2018. godine na prinos plave šljive (Prunus domestica L.) na OPG-u Kosić." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:034372

Kosić, Domagoj. "Utjecaj nepovoljnih vremenskih prilika 2017. i 2018. godine na prinos plave šljive (Prunus domestica L.) na OPG-u Kosić." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:034372

Kosić, D. (2020). 'Utjecaj nepovoljnih vremenskih prilika 2017. i 2018. godine na prinos plave šljive (Prunus domestica L.) na OPG-u Kosić', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:034372

Kosić D. Utjecaj nepovoljnih vremenskih prilika 2017. i 2018. godine na prinos plave šljive (Prunus domestica L.) na OPG-u Kosić [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 18.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:034372

D. Kosić, "Utjecaj nepovoljnih vremenskih prilika 2017. i 2018. godine na prinos plave šljive (Prunus domestica L.) na OPG-u Kosić", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:034372

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.