Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Balatinac, A. (2021). Kukuruz (Zea mays L.) - morfološka obilježja, uzgoj i značaj (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:352100
Balatinac, Anamarija. "Kukuruz (Zea mays L.) - morfološka obilježja, uzgoj i značaj." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:352100
Balatinac, Anamarija. "Kukuruz (Zea mays L.) - morfološka obilježja, uzgoj i značaj." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:352100
Balatinac, A. (2021). 'Kukuruz (Zea mays L.) - morfološka obilježja, uzgoj i značaj', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 28.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:352100
Balatinac A. Kukuruz (Zea mays L.) - morfološka obilježja, uzgoj i značaj [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 28.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:352100
A. Balatinac, "Kukuruz (Zea mays L.) - morfološka obilježja, uzgoj i značaj", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:352100