završni rad
Usporedba tehnoloških činitelja i ekonomskih rezultata proizvodnje pšenice i ječma na OPG-u Zlatko Novak

Antolić, Josip
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za bioekonomiju i ruralni razvoj

Citirajte ovaj rad

Antolić, J. (2021). Usporedba tehnoloških činitelja i ekonomskih rezultata proizvodnje pšenice i ječma na OPG-u Zlatko Novak (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:303018

Antolić, Josip. "Usporedba tehnoloških činitelja i ekonomskih rezultata proizvodnje pšenice i ječma na OPG-u Zlatko Novak." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:303018

Antolić, Josip. "Usporedba tehnoloških činitelja i ekonomskih rezultata proizvodnje pšenice i ječma na OPG-u Zlatko Novak." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:303018

Antolić, J. (2021). 'Usporedba tehnoloških činitelja i ekonomskih rezultata proizvodnje pšenice i ječma na OPG-u Zlatko Novak', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:303018

Antolić J. Usporedba tehnoloških činitelja i ekonomskih rezultata proizvodnje pšenice i ječma na OPG-u Zlatko Novak [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 29.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:303018

J. Antolić, "Usporedba tehnoloških činitelja i ekonomskih rezultata proizvodnje pšenice i ječma na OPG-u Zlatko Novak", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:303018

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.