završni rad
Usporedba zaraženosti pčela (Apis mellifera) grinjom Varroa destructor na različitim mjestima u košnici

Keresteš, Matea
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Lovstvo, Ribarstvo i Pčelarstvo

Citirajte ovaj rad

Keresteš, M. (2021). Usporedba zaraženosti pčela (Apis mellifera) grinjom Varroa destructor na različitim mjestima u košnici (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:693191

Keresteš, Matea. "Usporedba zaraženosti pčela (Apis mellifera) grinjom Varroa destructor na različitim mjestima u košnici." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:693191

Keresteš, Matea. "Usporedba zaraženosti pčela (Apis mellifera) grinjom Varroa destructor na različitim mjestima u košnici." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:693191

Keresteš, M. (2021). 'Usporedba zaraženosti pčela (Apis mellifera) grinjom Varroa destructor na različitim mjestima u košnici', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:693191

Keresteš M. Usporedba zaraženosti pčela (Apis mellifera) grinjom Varroa destructor na različitim mjestima u košnici [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:693191

M. Keresteš, "Usporedba zaraženosti pčela (Apis mellifera) grinjom Varroa destructor na različitim mjestima u košnici", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:693191

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.