diplomski rad
Utjecaj prihrane i sorte na prinos i komponente prinosa ozime pšenice na PG-u Šormaz tijekom 2020./2021.

Šormaz, Saša
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Šormaz, S. (2021). Utjecaj prihrane i sorte na prinos i komponente prinosa ozime pšenice na PG-u Šormaz tijekom 2020./2021. (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:781774

Šormaz, Saša. "Utjecaj prihrane i sorte na prinos i komponente prinosa ozime pšenice na PG-u Šormaz tijekom 2020./2021.." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:781774

Šormaz, Saša. "Utjecaj prihrane i sorte na prinos i komponente prinosa ozime pšenice na PG-u Šormaz tijekom 2020./2021.." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:781774

Šormaz, S. (2021). 'Utjecaj prihrane i sorte na prinos i komponente prinosa ozime pšenice na PG-u Šormaz tijekom 2020./2021.', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 12.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:781774

Šormaz S. Utjecaj prihrane i sorte na prinos i komponente prinosa ozime pšenice na PG-u Šormaz tijekom 2020./2021. [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 12.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:781774

S. Šormaz, "Utjecaj prihrane i sorte na prinos i komponente prinosa ozime pšenice na PG-u Šormaz tijekom 2020./2021.", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:781774

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.