disertacija
Biološki aktivne komponente pšenične trave (Triticum aestivum L.) uzgajane u promjenjivim ekološkim uvjetima

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za agroekologiju i zaštitu okoliša

Citirajte ovaj rad

Kristić, M. (2022). Biološki aktivne komponente pšenične trave (Triticum aestivum L.) uzgajane u promjenjivim ekološkim uvjetima (Disertacija). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:862635

Kristić, Marija. "Biološki aktivne komponente pšenične trave (Triticum aestivum L.) uzgajane u promjenjivim ekološkim uvjetima." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:862635

Kristić, Marija. "Biološki aktivne komponente pšenične trave (Triticum aestivum L.) uzgajane u promjenjivim ekološkim uvjetima." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:862635

Kristić, M. (2022). 'Biološki aktivne komponente pšenične trave (Triticum aestivum L.) uzgajane u promjenjivim ekološkim uvjetima', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:862635

Kristić M. Biološki aktivne komponente pšenične trave (Triticum aestivum L.) uzgajane u promjenjivim ekološkim uvjetima [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2022 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:862635

M. Kristić, "Biološki aktivne komponente pšenične trave (Triticum aestivum L.) uzgajane u promjenjivim ekološkim uvjetima", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:862635

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.